iVenture geeft transparant, onafhankelijk en duidelijk ICT-advies

iVenture is altijd bereikbaar en zorgt voor pasklare oplossingen

iVenture bestaat uit een jong en dynamisch team

NETWERK / SYSTEEM ENGINEER?

iVenture is een bevlogen IT dienstverlener met wortels in Zeeuws-Vlaanderen en een blik op Zeeland en aangrenzend Vlaanderen. Ons vak wordt steeds boeiender, omvangrijker en complexer. Dit vraagt om professionals die het vak kennen, vandaag maar zéker ook morgen. Recent hebben wij ons nieuwe, moderne pand in Breskens betrokken.

Gezien onze groei zoeken wij versterking van ons team met een professionele

Netwerk / Systeem Engineer

iVenture is de specialist op het gebied van hosting, ontwerp, implementatie en beheer van netwerken en IT infrastructuur. We hebben oprecht aandacht voor onze opdrachtgevers. Maatwerk is de norm. Met nazorg, support en ondersteuning borgen we onze relaties. Als Netwerk / Systeem Engineer dagen we je uit om complexe en interessante IT vraagstukken op te lossen. Jij bent betrokken bij het implementeren, onderhouden en wijzigen van de IT infrastructuur bij onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
• MBO / HBO werk en denkniveau;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

Verder heb je goede sociale vaardigheden, improvisatietalent en ben je flexibel, zowel qua werkinstelling als inzetbaarheid. Tevens beschik je over een rijbewijs.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een hecht team. Je kunt je kennis en creativiteit ontplooien en ontwikkelen. iVenture is een jonge, groeiende IT onderneming met ambities. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer, passende salariëring en goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Laat het ons weten!
Neem bij interesse of vragen contact op met piet.ekkebus@iventure.nl of 0117-746020.