iVenture geeft transparant, onafhankelijk en duidelijk ICT-advies

iVenture is altijd bereikbaar en zorgt voor pasklare oplossingen

iVenture bestaat uit een jong en dynamisch team

Bij iVenture staan we voor onze klanten, en achter onze medewerkers!

Ons vak wordt steeds boeiender, omvangrijker en complexer. Dit vraagt om professionals die het vak kennen, vandaag maar zéker ook morgen. Ben jij die IT’er die toe is aan de volgende stap je carrière?

Ervaar de voordelen en flexibiliteit van een compact bedrijf, gecombineerd met ambitieuze en uitdagende IT-projecten bij toonaangevende klanten. Waar jij echt onderdeel uitmaakt van een team, en als medewerker de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen. Waar je allround inzetbaar bent voor onze klanten, maar waar ook de ruimte gecreëerd wordt voor jouw talent en voorkeuren.

Daarnaast spreken de volgende kenmerken van iVenture jou hopelijk ook aan:

  • Werken met de nieuwste technologie en A-merken
  • Een klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak
  • Korte lijnen en weinig hiërarchie
  • Humor en collegialiteit
  • Een no-nonsense mentaliteit

Is jouw interesse gewekt? Bekijk onze vacatures of kom eens langs om kennis te maken!

Bekijk onze vacatures

Netwerk / Systeem Engineer 

iVenture is een bevlogen IT dienstverlener met wortels in Zeeuws-Vlaanderen en een blik op Zeeland en aangrenzend Vlaanderen.

Gezien onze groei zoeken wij versterking van ons team met een professionele:
Netwerk / Systeem Engineer (m/v)

iVenture is de specialist op het gebied van hosting, ontwerp, implementatie en beheer van netwerken en IT infrastructuur. We hebben oprecht aandacht voor onze opdrachtgevers. Maatwerk is de norm. Met nazorg, support en ondersteuning borgen we onze relaties. Als Netwerk / Systeem Engineer dagen we je uit om complexe en interessante IT vraagstukken op te lossen. Jij bent betrokken bij het implementeren, onderhouden en wijzigen van de IT infrastructuur bij onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
• MBO / HBO werk en denkniveau;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

Verder heb je goede sociale vaardigheden, improvisatietalent en ben je flexibel, zowel qua werkinstelling als inzetbaarheid. Tevens beschik je over een rijbewijs.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een hecht team. Je kunt je kennis en creativiteit ontplooien en ontwikkelen. iVenture is een jonge, groeiende IT onderneming met ambities. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer, passende salariëring en goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Laat het ons weten!
Neem bij interesse of vragen contact op met piet.ekkebus@iventure.nl of 0117-746020.