iVenture geeft transparant, onafhankelijk en duidelijk ICT-advies

iVenture is altijd bereikbaar en zorgt voor pasklare oplossingen

iVenture bestaat uit een jong en dynamisch team

Microsoft 365

Een werkomgeving creëren waarin u slimmer en efficiënter met elkaar kan samenwerken, op elk device en op elk moment, ongeacht waar u zich bevindt? Het lijkt al zo’n vanzelfsprekendheid, maar hoe richt u dit nu optimaal in? Eruit halen wat erin zit willen we als mens, maar ook zeker als organisatie en dat begint met slimme technologie. Microsoft 365 brengt u de beste werkervaring, eenvoudige communicatie en vertrouwde samenwerkingsoplossingen over al uw devices. Daarnaast biedt Microsoft 365 een scala aan mogelijkheden om de grip op uw data niet te verliezen.

Office 365

Office 365 is de basis productiviteitsomgeving van de Microsoft 365 suite. Een enterprise-grade mailserver op basis van Exchange met daarbij verschillende mogelijkheden tot optimalisatie en automatisering. Met Office 365, Exchange Online, houdt u grip op uw email omgeving, contact personen en agenda’s door deze in één centrale omgeving op te slaan.

Intune

Microsoft Intune is een cloudservice die is gericht op MDM (Mobile Device Management) en MAM (Mobile Application Management). U bepaalt hoe de apparaten van uw organisatie worden gebruikt, inclusief mobiele telefoons, tablets en laptops. U kunt ook specifieke beleid configureren om toepassingen te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat e-mailberichten worden verzonden naar personen buiten de organisatie. Intune stelt personen in de organisatie ook in staat om hun persoonlijke apparaten te gebruiken voor school of werk. Op persoonlijke apparaten kan Intune ervoor zorgen dat de gegevens van uw organisatie beveiligd blijven, en deze gegevens kunnen worden geïsoleerd van uw persoonlijke gegevens.

Sharepoint Online

SharePoint is het Microsoft online platform voor samenwerken en kennisdelen. SharePoint Online is uitgegroeid tot één van de krachtigste platforms voor documentmanagement, procesmanagement en voor online samenwerken. Met SharePoint kunt u namelijk eenvoudig documenten, informatie en kennis delen. Het ondersteunt de samenwerking, door bijvoorbeeld het slimmer organiseren van projectinformatie en het samenwerken via project- en teamsites.

Teams

Teams is volledig geïntegreerd in Office 365. Hiermee communiceert u gemakkelijk via chat, meetings en telefoongesprekken. Dat houdt in dat u gewoon met onder andere Word, Excel en PowerPoint kunt werken. Deze bestanden kun u snel met uw team delen, zonder heen en weer te mailen. Daarbij kun u de bestanden ook nog eens makkelijk terugvinden door de handige interne zoekfunctie. Daarnaast is het mogelijk met uw collega’s of externen te chatten of video bellen waarbij u tijdens de chat ook bestanden met elkaar kunt delen. Daarnaast biedt Teams integratie aan met diverse software pakketten, waardoor het een centrale rol aanneemt in de informatie voorziening.