iVenture geeft transparant, onafhankelijk en duidelijk ICT-advies

iVenture is altijd bereikbaar en zorgt voor pasklare oplossingen

iVenture bestaat uit een jong en dynamisch team

Medio 2012 start Piet Ekkebus het bedrijf iVenture. De regionale vraag naar kennis en expertise op het gebied van IT is hiervoor mede aanleiding. Zijn kennis en zijn ervaringen als leidinggevende bij een aantal grote bedrijven komen hierbij uitstekend van pas. iVenture begint in een gehuurd kantoor op het industrieterrein in Breskens. Na 2 jaar stapt zijn zoon Reggy Ekkebus in het bedrijf. Samen zijn ze goed voor een brede basis aan kennis en ervaring.

In de jaren daaropvolgend bouwen ze samen een team van gedreven en ervaren IT-specialisten. Inmiddels is het bedrijf tweemaal verhuisd en bestaat het team uit acht medewerkers. iVenture hecht veel waarde aan wederzijds vertrouwen en langdurige, professionele relaties. We werken graag met u samen aan het verbeteren en optimaliseren van uw IT-infrastructuur. Dit doen we door proactief oplossingen op maat te bieden, die optimaal aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Wij zetten daarvoor graag onze deskundigheid, diensten en producten in.

Onze professionaliteit en jarenlange ervaring combineren we met ons familiaire karakter. Betrouwbaar, betrokken en klantvriendelijk. Voor ons is aandacht voor de klant heel gewoon. De relatie met klanten staat centraal bij alles wat we doen. We zijn toegankelijk voor iedereen. Dit doen we uiteraard met respect voor mens en natuur.