iVenture geeft transparant, onafhankelijk en duidelijk ICT-advies

iVenture is altijd bereikbaar en zorgt voor pasklare oplossingen

iVenture bestaat uit een jong en dynamisch team

Managed Services

Tegenwoordig neemt de complexiteit van de ICT infrastructuur sterk toe. Daarnaast stellen de gebruikers en de omgeving steeds hogere eisen aan de ICT. Met iVenture Managed IT-Services wordt uw IT-infrastructuur 24/7 op een proactieve manier gemonitord en beheerd. Het doel van het monitoren is het voorkomen van problemen en de beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur te optimaliseren zodat uw organisatie zich volledig kan richten op het primaire bedrijfsproces.

Managed Services bieden we ook aan op uw bestaande omgeving, zo kunt u maximaal rendement halen uit uw gedane investering.

Advies

Omdat wij weten hoe IT voor u het verschil kan maken, koppelen we aan u terug in een persoonlijk advies. We communiceren helder over de mogelijke kansen en oplossingen die iVenture kan bieden. 

IT kan vandaag het verschil maken voor morgen! Samen met u vertalen wij de kansen in uw organisatie naar een praktisch IT-plan. Een sterke focus is daarbij essentieel. Wij doorgronden uw wensen en bieden u een aanpak op maat, voor een eerlijke prijs.

Bij iVenture begint een vraag bij luisteren en analyseren. Het resultaat is een concreet advies waarmee u vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaat.