iVenture geeft transparant, onafhankelijk en duidelijk ICT-advies

iVenture is altijd bereikbaar en zorgt voor pasklare oplossingen

iVenture bestaat uit een jong en dynamisch team

Enthousiaste Servicedesk Medewerker

iVenture is een bevlogen IT dienstverlener met wortels in Zeeuws-Vlaanderen en een blik op Zeeland en aangrenzend Vlaanderen. Ons vak wordt steeds boeiender, omvangrijker en complexer. Dit vraagt om professionals die het vak kennen, vandaag maar zéker ook morgen.

Gezien onze groei zoeken wij versterking van ons team met een professionele

Servicedesk Medewerker

iVenture is de specialist op het gebied van hosting, ontwerp, implementatie en beheer van netwerken en IT infrastructuur. We hebben oprecht aandacht voor onze opdrachtgevers. Maatwerk is de norm. Met nazorg, support en ondersteuning borgen we onze relaties. Als Servicedesk Medewerkt pak je binnenkomende support aanvragen op en zorg je voor een vlotte verwerking. Dit doe je samen met tweedelijns collega’s om zo tot een passende oplossing te komen.

Functie-eisen

• Je hebt MBO of HBO werk en denkniveau
• Een IT opleiding óf relevante ervaring
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Verder heb je goede sociale vaardigheden, improvisatietalent en ben je flexibel, zowel qua werkinstelling als inzetbaarheid.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een hecht team. Je kunt je kennis en creativiteit ontplooien en ontwikkelen. iVenture is een jonge, groeiende IT onderneming met ambities. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer, passende salariëring en goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Laat het ons weten!

Neem bij interesse of vragen contact op met piet.ekkebus@iventure.nl of 0117-746020.