iVenture geeft transparant, onafhankelijk en duidelijk ICT-advies

iVenture is altijd bereikbaar en zorgt voor pasklare oplossingen

iVenture bestaat uit een jong en dynamisch team

Enthousiaste Support Medewerker

iVenture is een bevlogen IT dienstverlener met wortels in Zeeuws-Vlaanderen en een blik op Zeeland en aangrenzend Vlaanderen. Ons vak wordt steeds boeiender, omvangrijker en complexer. Dit vraagt om professionals die het vak kennen, vandaag maar zéker ook morgen. Recent hebben wij ons nieuwe, moderne pand in Breskens betrokken.

Gezien onze groei zoeken wij versterking van ons team met een professionele

Support Medewerker m/v

iVenture is de specialist op het gebied van hosting, ontwerp, implementatie en beheer van netwerken en IT infrastructuur. We hebben oprecht aandacht voor onze opdrachtgevers. Maatwerk is de norm. Met nazorg, support en ondersteuning borgen we onze relaties. Als Support Medewerker
coördineer je de planning en binnenkomende support aanvragen en verzamel je informatie voor de tweedelijns collega’s, plan je de werkzaamheden in en bewaak je de tijdigeafhandeling en draagt zorg voor bestellingen en binnenkomende artikelen.

Functie-eisen

• Je hebt een MBO of HBO diploma of relevante ervaring in een soort gelijke functie.
• Een ICT opleiding niet noodzakelijk voor deze functie.
• Organisatorisch sterk, verantwoordelijk voor het service proces en planning;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Verder heb je goede sociale vaardigheden, improvisatietalent en ben je flexibel, zowel qua werkinstelling als inzetbaarheid. Tevens beschik je over een rijbewijs.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan binnen een hecht team. Je kunt je kennis en creativiteit ontplooien en ontwikkelen. iVenture is een jonge, groeiende IT onderneming met ambities. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer, passende salariëring en goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Laat het ons weten!
Je sollicitatiebrief en CV zien we graag tegemoet. Mail deze naar piet.ekkebus@iventure.nl Voor een toelichting kun je contact opnemen met Piet Ekkebus, telefoon: 0117- 74 60 20